Wat Is Affiliate Marketing?

Wie Is Jacko Meijaard?

Wat is affiliate marketing

Wat Is Affiliate Marketing?

Een affiliate (ook wel partner genoemd) is iemand die andermans producten promoot in ruil voor een affiliatecomissie.

Affiliate Marketing Hoe Werkt Dat?

Laten we zeggen jij bouwt een website en daar op promoot je andermans producten. Wanneer een bezoeker op jouw referal link klikt en vervolgens naar de officiële pagina gaat en zijn gewenste product online betaalt verdien jij daar een commisie mee. Jouw verdiensten krijg je dan meteen te zien in jouw account. Je kan jouw verdiensten aller tijd afhalen en op jouw bank zetten.

Wie Is Jacko Meijaard?

wat is affiliate marketing -Review One - Freds Bouwtekeningen

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is de koning van affiliate marketing in Nederland. Hij is de oprichter van Meijaard Media. Wanneer Jacko nog een student was aan de HBO in Utrecht droomde hij van om gled te verdienen met internet. Hij had een droom maar wist nog niet precies hoe hij daar moest komen. Iedereen die Jacko kende zei tegen hem dat hij maar beter een vaste baan kan nemen dat hem meer zekerheid kon bieden. In die tijd was internet nog maar een groentje en mensen geloofden Jacko niet dat je überhaupt geld kon verdienen met internet. Belangerijkste is Jacko had een droom een droom die hij nooit zou opgeven. Hij stelde een doel om 7500,- Euro per maand te verdienen door  websites te bouwen. En daarop verschilende verdien methodes op te zetten. Hij gaf nooit op en begon hij van alles uit te proberen.

Toen het Jacko is gelukt om 7500,- per  maand te verdienen vond hij dat het tijd was om ook andere mensen over affiliate marketing te leren.
Zo dat ook andere mensen worden verlost van een 9 tot 5 baan. En zo dat ze echte vrijheid ervaren.

Affiliate Marketing Cursus Van Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie is de cursus van Jacko Meijaard. Die sinds 2014 zijn deuren heeft geopend voor velen. En het werd een groot succes!
Dat zie je ook aan het grote succes verhalen in Jackose community waar meer dan 12.000 leden in zitten. 

Waarom Is Jacko Meijaard Met Affiliate Marketing Revolutie Begonnen?

Wil je weten waarom Jacko met affiliate marketing revolutie is begonnen? Was het voor het geld of zat daar iets anders achter?
Kom nu achter.. Bekijk deze video!

Affiliate Marketing Revolutie Rondleiding

In de onderstaande video geeft Jacko jou een rondleiding door het geheime Leden-gedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie.

Weet je het nog niet zeker? Zou je een kijkje willen nemen binnen in de cursus van Jacko Meijaard dat kan. Neem een proef versie voor maar € 1,35 

Comments

Onze missie

Kort Maar.. Krachtig!

© 2022 Copyright

Privacybeleid