Eigen SMMA/SMMB Starten?

Dan Ben Je Op De Juiste Pagina Beland

Eigen Smma Smmb Starten

Wat Is Het Verschil Tussen SMMA En SMMB?

Of beter gezegd.. Wat is de betekenis van die twee..SMMA betekent Soical Media Marketing Agency een term dat in het Engels gebruikt wordt.
SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau in het Nederlands.

Wat Doet Een SMMB Voor Zijn Klanten?

Wanneer je een eigen social media marketing bureau runt ga je voor andere bedrijven marketing verzorgen. Dat kan zijn Facebook pagina,
Instagram pagina, Twitter, YouTube of andere social media platformen opzetten en bij houden.

Misschien wilt jouw klant een nieuwe design voor zijn social media of zijn website of meer volgers of ze willen dat je reclames voor hun runt met Google Ads. Noem het maar op. Daarvoor betalen ze jou 1000, 2000 of zelfs meer per klus. Doe maar een reken som als je al paar klanten per maand hebt kan je zo op 10.000 euro uit komen.

eigen-smma-smmb-starten - Eigen SMMA/SMMB Starten
Is Deze Verdien Model Wel Iets Voor Mij?

We leven in een tijd van internet waar elke dag nieuwe kansen zich voordoen en geld online verdienen makkelijker maakt.
Ben je jouw 9 tot 5 baan zat? Wil je meer vrijheid zo dat je meer tijd hebt om wereld rond te reizen gaan en staan waar je maar wilt.
Dan is dit echt iets voor jou!

eigen-smma-smmb-starten - Eigen SMMA/SMMB Starten
Wil Jij Geld Verdienen Met Je Eigen SMMB? Ads Runnen Voor Locale Bedrijven En 10K Per Maand Mee Verdienen? Dan Is Dit Iets Voor Jou!

Boyd Hoek ja die kennen we ondertussen allemaal wel. Hij heeft met zijn cursus SMMB Masterclass internet gedomineerd. Het is ongetwijfeld dat je zijn reclame niet voorbij hebt zien komen op YouTube, Google en Social Media platformen. Hij heeft een missie om zo veel mogelijk mensen van hun 9 tot 5 baan af te helpen. En zo dat je locatie onafhankelijk kan werken. Hij heeft een grote community waarin hij vaak live sessies geeft en zijn studenten tot het uiterste pusht om hun taken af te ronden en de succes te behalen die iedere student zou willen. Lijkt het jou ook wat om een eigen SMMB te staren en Boyd Hoek als jouw mentor te hebben? Klik dan hieronder op de blauwe knop en meld je snel aan voor een gratis video training.

Steven Forter

Steven Forter

Vestibulum mauris quam, tristique a risus sed, convallis mattis augue. Integer feugiat accumsan sapien eu sollicitudin

View All Posts

Onze missie

Kort Maar.. Krachtig!

© 2022 Copyright

Privacybeleid